Stegt Lammekølle

 

12 personer

 

Ingredienser:

2 udbenede, snørrede lammekøller (á ca. 2 kg)

2 tsk. tørret rosmarin

2 tsk. groft salt

Friskkværnet peber

 


Fremgangsmåde:

Tør køllerne af med køkkenrulle og gnid dem med rosmarin, salt og peber. Læg dem i bradepanden på en rist og sæt den nederst i ovnen. Tænd ovnen. Tag lammekøllerne ud af ovnen efter ca. 2 timer og mål med et stegetermometer kødets temperatur. Kødets kernetemperatur skal vise ca. 70°, før lammekøllerne er færdige. Sæt dem tilbage i ovnen. Sluk og lad køllerne stå 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile tildækket i 15 min.

 

Stegetid:

Sæt køllerne i en kold ovn. Indstil på 200° og steg i ca. 2 timer. Lad køllerne stå i ca. 15 min. i slukket ovn. Trækketid uden for ovnen ca. 15 min.

 

Tips: Server lammekøllerne til 6 portioner marineret fetasalat.

 


God fornøjelse….

 

Hilsen Silkeborg Slagteren 
 


 

Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00