Kødrand


Ingredienser:

1 portion kødfars til frikadeller

Fremgangsmåde:

Kødet hakkes 4-6 gange, og farsen røres ret lind. Den fyldes i en smurt randform, der dækkes med låg eller alu-folie og stilles på en rist i en gryde. Hæld så meget kogende vand ved, at det står ca. 1/3 op om formen. Læg låg på gryden og lad det koge ganske langsomt ½ - ¾ time, alt efter randens tykkelse.

Formen kan også sættes i vandbad i ovnen og koges ved ca. 160° i 25-35 minutter.

Den færdige kødrand løsnes i kanten med en kniv, vendes af formen og serveres med forskellige former for grøntsager, f.eks. smørdampede grøntsager som ærter, gulerødder og porrer, stuvet blomkål, selleri eller porrer, stuvede grønærter med gulerødder, eller flødestuvede løg.

God fornøjelse….

Hilsen Silkeborg Slagteren




Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00