Husmandsfad


Ingredienser:
½ dl rasp
2 dl vand
500 g hakket flæskekød
½ spsk. mel
2 æg
1 tsk. sød chilli
1 tsk. salt
1 fed presset hvidløg
2 løg
4-5 kogte kolde kartofler
3 spsk. parmasanost

Fremgangsmåde:
Raspen udblødes i vandet 10-15 min. Kødet røres med den udblødte rasp samt mel, æg og krydderier. Løgene koges i ca. 5 min. og skæres i kvarte, kartoflerne skæres i skiver. Farsen lægges lagvis i et ildfast fad med kartofler og løg (3 lag fars og 2 lag kartofler og løg) drysses med parmasanost og stilles i ovnen ved 175° i ca. 1 time.

Serveres med en god salat til.

God fornøjelse….

Hilsen Silkeborg Slagteren




Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00