Farseret mørbrad i rødvinssauce


Ingredienser:  
2 mørbrade
Fars af 250 g svinekød
½ kg champignoner
50 g smør
2 dl vand
2½ dl rødvin
Jævning af 15 g mel
Kulør
 
Fremgangsmåde:
Mørbradene gøres i stand og flækkes på langs uden at skære helt igennem. De bankes let med hånden og den rørte fars lægges på den ene mørbrad sammen med lidt af de ristede champignoner. Den anden mørbrad lægges over og kødet holdes sammen med kødpinde eller sys sammen, hvorefter de brunes i smør.
 
Vand, rødvin og krydderier hældes ved og retten steger ca. 1 time. Resten af champignonerne kommes ved og saucen jævnes, tilsættes kulør og smages til.
 
Serveres med salat efter årstiden.
  
God fornøjelse….
 
Hilsen Silkeborg Slagteren

Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00