Vildsvinemarineret nakke-filet m. sommerkartoffelsalat
 

Fremgangsmåde:
Stegen sættes i en kuglegrill på indirekte varme. Steges ca. 50 minutter pr. kg steg eller til kernetemperaturen er 75°.

 


Kartoffelsalat:                                                               

1 kg små nye kartofler                                        

1/2 tsk. salt                                                        

100 g babyspinat                                               

20-30 valnødder                                                

50 g friskrevet parmasanost                                  

                                                                       

Dressing:

1/2 - 3/4 dl god olivenolie

3 spsk. hvidvinseddike

1 tsk. dijonsennep

1/2 tsk. sukker

1/2 tsk. maldon salt

Friskkværnet peber

 

De nye kartofler skylles og rengøres med en grydesvamp. Koges i letsaltet vand i ca. 15 min. Giv kartoflerne et kuldechok, hæld vandet fra og stil til afkøling. Skyl og slyng babyspinaten. Når kartoflerne er helt kolde skæres de i mundrette bidder, vendes i en skål sammen med spinat og de grofthakkede valnødder.

Lav dressingen, som smages til med salt og peber. Lige inden serveringen vendes dressingen forsigtigt i og parmasanost drysses hen over.

 

God fornøjelse....

 

Hilsen Silkeborg Slagteren
 

Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00