Fremgangsmåde:
Stegen sættes i en kuglegrill på indirekte varme. Steges ca. 50 minutter pr. kg steg eller til kernetemperaturen er 75°.
Kartoffelsalat:
1 kg små nye kartofler
1/2 tsk. salt
100 g babyspinat
20-30 valnødder
50 g friskrevet parmasanost
Dressing:
1/2 - 3/4 dl god olivenolie
3 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
1/2 tsk. sukker
1/2 tsk. maldon salt
Friskkværnet peber
De nye kartofler skylles og rengøres med en grydesvamp. Koges i letsaltet vand i ca. 15 min. Giv kartoflerne et kuldechok, hæld vandet fra og stil til afkøling. Skyl og slyng babyspinaten. Når kartoflerne er helt kolde skæres de i mundrette bidder, vendes i en skål sammen med spinat og de grofthakkede valnødder.
Lav dressingen, som smages til med salt og peber. Lige inden serveringen vendes dressingen forsigtigt i og parmasanost drysses hen over.
God fornøjelse....
Hilsen Silkeborg Slagteren