Vildsvinemarineret nakke-filet m. kartoffelpakker
 

 

Fremgangsmåde:
Stegen sættes i en kuglegrill på indirekte varme. Steges ca. 50 minutter pr. kg eller til kernetemperaturen er 75°.

 


Kartoffelpakker: 

20 – 28 små nye kartofler

4 -8 hele pillede skalotteløg

Frisk timian

Salt

Olivenolie

 

Kartoflerne skylles, rengøres og skæres halvt igennem på kryds. Pakkes ind i dobbeltfoldet alufolie – fire kartofler og et løg i hver pakke. Inden pakkerne lukkes, fordeles en spiseske olivenolie over indholdet i pakkerne og der krydres med salt og friskhakket timian.

 

Ved grillen: Pakkerne grilles over indirekte varme ca. 35 – 40 min. Åbn pakkerne og se hvor langt de er – lad dem grille færdige i åbne pakker den sidste tid – for sprødt skind. Kartoflerne er færdige, når de har åbnet sig lidt. Stegetiden afhænger af hvor store og hvor mange kartofler du har i pakkerne.

 

Serveres direkte i pakkerne på en stor tallerken, så kan hver gæst tage sin egen pakke. Pynt evt. med overskydende frisk timian.

 

God fornøjelse....

 

Hilsen Silkeborg Slagteren
 
 

Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00