Mørbrad som vildt


Ingredienser: 

2 stk. mørbrad

4 skiver bacon

Salt

Peber

1 dl vand

3 dl fløde

Ribsgelé

Evt. meljævning

Kulør

  

Fremgangsmåde:
Mørbradene gøres i stand. Bacon skæres i strimler, der brunes i en gryde og tages op, hvorefter mørbradene brunes i baconfedtet. Krydderier, vand og fløde tilsættes, låg lægges over og kødet småsnurrer i ca. 20 minutter, hvorefter det tages op og saucen smages til med gelé og evt. salt og peber.

 

Saucen jævnes evt. og farves med kulør.

 

Mørbradene skæres i ikke for tynde skiver, der serveres i saucen.

 

Serveres f.eks. med brunede kartofler og tyttebærsyltetøj.

  

God fornøjelse ....

 

Hilsen Silkeborg Slagteren


Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00