Hamburgerryg i fad


4 personer

Ingredienser:
1 stor porre
350 g hamburgerryg
Peber
1 bundt persille
4 tomater
125 g ost
1 tsk. paprika
2 dl bouillon

Fremgangsmåde:
Porren snittes fint og lægges i bunden af et ovnfast fad. Hamburgerryggen lægges over og krydres med en smule peber. Bouillonen hældes ved. Dæk med tomatskiver og osteskiver, drys lidt paprika over.

Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 40 minutter til grøntsagerne er møre.

Serveringsforslag:
Dampede ærter og gulerødder.
Kog gulerødderne med lidt salt og 1 tsk. sukker, varm de dybfrosne ærter.
Anrettes på et fad, og der drysses lidt persille over.

God fornøjelse….

Hilsen Silkeborg Slagteren

Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00