Gemt pølse


Ingredienser:

500 g medisterpølse

2 løg

700 g kartofler

30 g margarine

Smørklatter

 
Fremgangsmåde:

Pølsen brunes i margarinen, tages op og løgene ristes. Pølsen skæres i passende portionsstykker og lægges i bunden af et ildfast fad, de ristede løg fordeles over. Kartoflerne koges møre til kartoffelmos, som derefter bredes ud over pølsen som låg.

 

Fordel små smørklatter ovenpå og sæt retten i ovnen ved 225° i 20-30 minutter til den er let gylden på overfladen.

 

Tips: Tilsæt mosen 2-3 sammenpiskede æg lidt ad gangen, brug ikke mælk så bliver mosen lettere pæn gylden.

 

 God fornøjelse….

 

Hilsen Silkeborg Slagteren 
 

Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00