4 personer
Ingredienser:
½ kg lever
4 små zittauerløg
50 g smør
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
2 tsk. lys, fransk sennep
¾ tsk. tørret basilikum
¾ tsk. tørret rosmarin
¼ ltr. piskefløde
1 dl mælk
1 tsk. hvedemel
Kulør
Fremgangsmåde:
Skyl leveren, fjern evt. hinder. Skær leveren i store terninger. Pil løgene og skær dem i terninger. Svits begge dele i smør i en stegegryde. Tilsæt krydderier, piskefløde og mel, der er rystet sammen med mælk. Lad retten koge ved svag varme ca. 15 minutter. Smag til og tilsæt kulør.
Tilbehør:
Pillekartofler med hakket persille
Tips:
I stedet for tørrede krydderurter kan anvendes ½-1 spsk. friskhakkede.
God fornøjelse….
Hilsen Silkeborg Slagteren