Lever i krydret flødesauce

 

4 personer

 

Ingredienser:

½ kg lever

4 små zittauerløg

50 g smør

1 tsk. groft salt

Friskkværnet peber

2 tsk. lys, fransk sennep

¾ tsk. tørret basilikum

¾ tsk. tørret rosmarin

¼ ltr. piskefløde

1 dl mælk

1 tsk. hvedemel

Kulør

 


Fremgangsmåde:

Skyl leveren, fjern evt. hinder. Skær leveren i store terninger. Pil løgene og skær dem i terninger. Svits begge dele i smør i en stegegryde. Tilsæt krydderier, piskefløde og mel, der er rystet sammen med mælk. Lad retten koge ved svag varme ca. 15 minutter. Smag til og tilsæt kulør.

 

Tilbehør:

Pillekartofler med hakket persille

 

Tips:

I stedet for tørrede krydderurter kan anvendes ½-1 spsk. friskhakkede.

 


God fornøjelse….

 

Hilsen Silkeborg Slagteren
 


 

Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00