Antal personer: 2
Ingredienser:
600 g kalveculotte
Olie til stegning
Salt
Peber
Tzaziki:
½ ltr. yoghurt naturel
½ agurk, skrællet og befriet for kerner
1 ps. radiser, renset
400 g mellemstore kartofler i både
1 tsk. rosmarin
½ dl olivenolie
Fremgangsmåde:
Yoghurten hældes op i sigte beklædt med et viskestykke. Stilles til afdrypning ca. 1 time.
Agurk og radiser skæres i mindre stykker og blandes i yoghurtmassen. Smages til med salt og peber.
Culotten befries for sener og brunes på panden til alle sider er pænt gyldne. Lægges i et ildfast fad og bages i ovnen 30 minutter og trækker herefter uden for ovnen 15 minutter inden udskæring.
Kartoflerne steges på samme pande og drysses med salt, peber og rosmarin. Kommes i et ildfast fad og bages i ovnen 35-40 minutter.
Server tzaziki til.
God fornøjelse….
Hilsen Silkeborg Slagteren