Kalveculotte med ovnkartofler og agurk-radise tzaziki

 

Antal personer: 2

 

Ingredienser:


600 g kalveculotte                                            

Olie til stegning                                                                

Salt                                                                                 

Peber

 

Tzaziki:

½ ltr. yoghurt naturel

½ agurk, skrællet og befriet for kerner

1 ps. radiser, renset

 

400 g mellemstore kartofler i både

1 tsk. rosmarin

½ dl olivenolie

 

Fremgangsmåde:


Yoghurten hældes op i sigte beklædt med et viskestykke. Stilles til afdrypning ca. 1 time.

 

Agurk og radiser skæres i mindre stykker og blandes i yoghurtmassen. Smages til med salt og peber.

 

Culotten befries for sener og brunes på panden til alle sider er pænt gyldne. Lægges i et ildfast fad og bages i ovnen 30 minutter og trækker herefter uden for ovnen 15 minutter inden udskæring.

 

Kartoflerne steges på samme pande og drysses med salt, peber og rosmarin. Kommes i et ildfast fad og bages i ovnen 35-40 minutter.

 

Server tzaziki til.

 

God fornøjelse….

 

Hilsen Silkeborg Slagteren

 


 

Silkeborg Slagteren Engros . Hagemannsvej 10 . 8600 Silkeborg . Tlf. 87 88 02 00